Potespændende ferier: Tag din hund med på ferie

At tage sin hund med på ferie kan være en givende og mindeværdig oplevelse for både dig og din firbenende ven.

Det giver dig mulighed for at kombinere din kærlighed til at udforske nye steder med din kærlighed til din hund. Ikke nok med at hele familien er samlet på ferie, så vil din hund elske at komme med ud og opleve verden. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor ferierejser med din hund kan være en fantastisk ide og hvad der er vigtigt at huske inden afrejse. 

Udforsk verden med din trofaste følgesvend 

Når du vælger at tage din hund med på ferie, giver det dig mulighed for at tilbringe mere tid sammen og styrke jeres bånd. Din hund vil elske at følge med dig på eventyr, og nyde at udforske nye steder, snuse til forskellige dufte og opleve en anden omverden. Det kan være med til at give dem mental stimulation og glæde. Foruden de uforglemmelige oplevelser og stærke bånd, du og din hund får sammen, kan du også være sikker på, at din hund er i gode hænder. Du behøver nemlig ikke bekymre dig om at overlade dem til en anden eller finde en kennel, hvilket også kan spare dig for en del penge, som du og din følgesvend kan bruge på oplevelser sammen i stedet. Dog er det vigtigt at tage hensyn til nogle nøgleaspekter inden du planlægger din næste ferie med din firbenende ven. 

 

Det skal du huske inden du tager på ferie med din hund

Når du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du huske at kontakte din dyrlæge i god tid. Afhængigt af, hvor I planlægger jeres næste ferie til, er der forskellige regler for at rejse med hund. Planlægger i en rejse indenfor EU skal du huske:

  1. Din hund skal have et EU selskabsdyrspas fra dyrlægen. 
  2. Din hund skal være vaccineret mod rabies senest 21 dage før afrejse. Rabiesvaccinationen er gyldig i 3 år, så du kan nemt tage din hund med på flere eventyr. 
  3. Sidst, skal din hund være ID-mærket med en elektronisk chip, hvoraf chipnummeret skal fremgå i hundens selskabsdyrspas. 

 

Dog er det vigtigt at undersøge de forskellige landes krav, da nogle lande forlanger at hunden har fået en ormekur mod rævens dværgbændelorm. Er du i tvivl om hvad din hund skal have, kan du altid kontakte dyrlægen. Dyrlægen vil hjælpe dig med at tjekke hundens vaccinationer og bestemmelser for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie. Når du har styr på de vigtige aspekter, kan du nu begynde at overveje det ultimative eventyr, herunder hvor rejsen går til og hvordan du vil rejse. Fly, tog, bil og færge er alle muligheder afhængigt af hvor du ønsker at rejse hen. Dog er det vigtigt at undersøge reglerne for hund. Vælger du at flyve, er det vigtigt at vide, at vejer din hund over 8 kilo, må den ikke sidde med dig på flyet, men skal derimod være i lastrummet. Har din ikke prøvet at flyve før, kan det være svært at forudsige, hvordan din hund reagerer. Derfor kan du med fordel overveje bilrejse, hvor du kan holde øje med din hund under hele turen, og holde selvvalgte pauser undervejs, hvor din hund kan luftes. Hvis du har besluttet dig for en kør selv ferie, kan det være endnu mere givende at tage en campingvogn med. 

 

Campingeventyr med din firbenede ven 

At tage din hund med på en campingferie kan være en vidunderlig oplevelse, der forbinder dig med naturen og din firbenede ven på en unik måde. En campingvogn giver dig mulighed for at skabe en hjemlig atmosfære, hvor din hund føler sig tryg og afslappet. De har deres egen plads og en velkendt duft, hvilket reducerer stress. En anden vigtig faktor ved campingferien er, at du har fuld kontrol over, hvor du vil overnatte. Du kan vælge hundevenlige campingpladser og tilpasse indkvarteringen til din hunds behov. Derudover kan i tage ferien i jeres eget tempo og udforske forskellige naturområder, strande og søer på jeres tur gennem Europa eller Danmark. Men hvor finder man campingudstyr og vogne til salg med plads til hele familien?  

 

Find nye og brugte campingvogne hos Hinshøj Caravan 

Hvis du leder efter nye campingvogne eller brugte campingvogne, hvor der er plads til hele familien og sågar en plads til din firbenede bedste ven, så finder du i Randers, Hinshøj Caravan. Hinshøj Caravan tilbyder et sort udvalg af nye og brugte campingvogne fra populære mærker såsom Hobby campingvogn, Tabbert campingvogn, Knaus campingvogn og mange flere, så du er sikker på at finde lige præcis den vogn, der passer til dig og din følgesvend. Foruden det store udvalg af campingvogne finder du et stort udvalg af udstyr til campingvogne lige fra markiser og telte til campingmøbler og køkkenudstyr. Alt du skal bruge din en mindeværdig ferie med din pelset bedste ven. 

 

Fur-tastiske rejsemål med campingvogn 

Med campingvognen på plads er du nu klar til dit næste eventyr med din hund. I jeres mobile hjem væk fra hjemmet har I alt, hvad I behøver for at udforske nogle af de mest fantastiske og hundevenlige rejsemål, som verden har at tilbyde. Gør dig klar til at tage din hund med på et fantastisk eventyr, hvor I sammen kan skabe uforglemmelige øjeblikke og opleve skønheden i verden.

RELATEREDE ARTIKLER

Seneste

Populære

Airbnb for hunde

Hundeejere er sjældent glade, når de af den ene eller den anden grund er nødt til at forlade deres hunde i nogle dage. Hvis venner

Læs mere »