Tag hunden sikkert med på indkøb

Det er ikke altid rart at lade sin hund sidde ude og vente, mens man handler. Slet ikke hvis vejret er koldt og vådt, så hunden skal sidde på den kolde jord og fryse.

Dog-Safe beskytter mod vejr og vind og sikrer også, at din hund ikke bliver stjålet. Hundetyveri er desværre en stigende tendens I Danmark, og det er især de små og dyre hunderacer, der er nemme ofre, men også almindelige racer kan blive stjålet under handleturen med ulykkelige konsekvenser for hundens familie.

Når hunden er I buret, kan den også sidde I fred for andre hunde, børn eller andre nysgerrige forbipasserende. Så opstår der ikke situationer, hvor hunden bliver bidt, eller selv er nødsaget til at bide.

Det er gratis at bruge Dog-Safe

Det er gratis at bruge Dog-Safe, og det fungerer som med indkøbsvogne, hvor du giver en mønt for en nøgle til låsen. Du låser buret med nøglen, når du går ind og handler og låser op igen, når du er tilbage igen.

Du kan læse mere om Dog-Safe, og hvor man kan benytte burene på hjemmesiden dog-safe.dk.

(Kilde: dog-safe.dk)

 

RELATEREDE ARTIKLER

Seneste

Populære

Airbnb for hunde

Hundeejere er sjældent glade, når de af den ene eller den anden grund er nødt til at forlade deres hunde i nogle dage. Hvis venner

Læs mere »