Om

Vi med Hund er livsstilsmagasinet til alle, der har hund og er vild med det lige som os. Magasinet giver dig brugbar viden, inspiration og tips til livet med hund. I hver artikel har vi interviews med hundeejere, også de kendte, der deler ud af deres erfaringer.

Vi guider dig til hundetræning, kost, sundhed og velvære for din hund. Du får inspiration til aktiviteter, shopping mm., og du har mulighed for at få svar på spørgsmål fra Vi med Hunds eksperter inden for adfærd og sundhed.

Her på vores hjemmeside deler vi bl.a. nyheder, tips & tricks, sjove historier og videoer samt viden om de mange forskellige hunderacer.

Hvem er vi?

Vi med Hund er et stort online hundemagasin til hundeejere. Vi er en lille redaktion med mange dygtige samarbejdspartnere fra journalister og fotografer til adfærdseksperter og dyrlæger.

Vi med Hund vil gerne være en uundværlig del af den danske hundeejers hverdag, og vi gør os umage for at skabe et univers, der kan bidrage til en harmonisk hverdag og masser af glæde for både hund og ejer.

Ejerskab og annoncer

Vimedhund.dk er ejet af Det Nordjyske Mediehus, Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst, telefon: 99 35 35 35

Nogle af artiklerne kan indeholde sponsorerede links, hvor vi er blevet betalt et honorar af en tredjepart for at publicere de pågældende artikler. Øverst i hver artikel, som er sponsoreret, skriver vi “Annonce”.

Vores artikler og guides er vejledende og må ikke erstatte konsultation hos dyrlægen eller anden form for professionel rådgivning og behandling. Nordjyske Medier fraskriver sig alt ansvar for ethvert muligt krav, som måtte opstå ved brug eller misbrug af indholdet på Vimedhund.dk.