Hav hunden med i bilen

Når man er hundeejer, så er der en ting som man både elsker og frygter, nemlig at skulle have sin dejlige hund med i bilen. Det er noget, der kan være besværligt og upraktisk, men samtidig kan det også være en fornøjelse. Det afhænger oftest af selve hunden.

Det er bestemt ikke alle hunde, der bryder sig om at blive proppet ind i en bil, så det kan være noget af en opgave at få den derind, især hvis det er en stor hund. Sørg derfor for, at gøre din hund så tryg som muligt, således at køreturen går smertefrit for alle parter.

Hav styr på sikkerheden

Mange hunde elsker dog at køre bil og der er da ikke noget sjovere, end en hund der stikker hovedet ud af vinduet under kørslen. Men man skal være meget opmærksom på, at det hele er forsvarligt for både mennesker og hunde i bilen.

Kedeligt som det måske er, så er det ikke ligefrem en god ide, at have løse dyr i bilen, uanset om det er hund, kat eller sågar hamster. Det er en ukontrolleret faktor, der kan være til fare for alle involverede, hvis der skulle ske noget uventet.

Sørg derfor for, at alle dyr er fastspændte eller i bur. Man kan få transportbure til hunde i alle størrelser, så uanset om det er en lille hund eller en ordentlig bamse, så kan man finde noget, der dækker ens behov. Men hvad med bilen? Er den stor nok?

Tænk på hunden når du vælger bil

Hvis man har en lille hund, der ikke er meget større end en kat, så behøver man næppe skulle tage hensyn til det, når man køber sin nye bil. Den kan simpelthen puttes i sin kasse eller bur og placeret i bilen. Det er nemt og giver meget begrænsede problemer. Husk blot, at man ikke bør stille hunden på forsædet, da den kan komme til skade, hvis airbaggen aktiveres.

Har man en stor hund, så hjælper det ikke noget, at man vælger en lille minibil, hvor man knap nok har plads til en ordentlig sæk hundefoder. For hvad vil man så gøre, hvis man skal have hunden med på udflugt eller en tur til dyrlægen?

Sørg for at vælge en bil, hvor der er plads til hundens bur bagi. En stationcar eller noget i den dur vil kunne stille de fleste behov.

Her finder du bilen til dig og din hund

Hvis man har en stor hund og overvejer, at købe sig en ny bil, så kan man med fordel gå ind på Raevhede.dk og søge blandt tusinder af biler. Der kan man hurtigt og nemt finde den bil, der lever op til ens krav. Uanset om man søger en brugt eller ny bil, så er Raevhede.dk et godt sted at begynde.

Ønsker man ikke at købe en ny bil, kan man også vælge at leje en gennem Lej-flyttebil.dk. Det er dyrere i længden at benytte en lejebil, men på den korte bane, kan der være flere fordele ved det.

Hav altid hundens ve og vel i baghovedet, således at alle får en god oplevelse og hunden ikke lider nogen form for overlast under transporten. Det er trods alt noget af det mest dyrebare man ejer.

RELATEREDE ARTIKLER

Seneste

Populære

Airbnb for hunde

Hundeejere er sjældent glade, når de af den ene eller den anden grund er nødt til at forlade deres hunde i nogle dage. Hvis venner

Læs mere »