Airbnb for hunde

Hundeejere er sjældent glade, når de af den ene eller den anden grund er nødt til at forlade deres hunde i nogle dage.

Hvis venner og familie ikke kan træde til, har man indtil nu kunne få hjælp i hundepensionater, men i USA har innovativ internettjeneste fundet på en anden løsning.

Hundeferie

DogVacay minder meget om den populære tjeneste Airbnb. På hjemmesiden dogvacay.com finder man sin hjemby, og her kan man bladre igennem beskrivelser af folk, der tilbyder at passe hunde.

Så kan man skrive med hundepasserne for at høre, om de har mulighed for at passe vovsen, og endnu vigtigere: for at mærke om kemien og en fælles hundeånd er der. Hvis det ikke er en hastesag, tilbyder mange også den mulighed, at man mødes og ser hinanden ad, inden pasningen finder sted.

Som med airbnb har hundeværterne en side med en masse information, og hvor der står brugeranmeldelser, ligesom der er billeder af dem selv og deres hjem.

Hunden har pakket og klar til ferie

Fik smser og beskeder

En journalist på magasinet Business Insider, Hayley Peterson, skulle prøve tjenesten i forbindelse med, at hun var nødt til at rejse fra byen i nogle dage.

Hun gjorde det med en vis usikkerhed, men hendes bange anelser blev gjort til skamme – hundepasseren var meget omhyggelig med hele tiden at sende beskeder, der fortalte hvordan vovsen havde det, samt stemningsbilleder, hvor journalistens cocker spaniel ligger i sofaen med hundepasserens egen hund.

Hayley Peterson kunne hente en glad hund og vil ikke en anden gang være bekymret for at finde en dedikeret og kærlig hundepasser via siden.

Endnu findes tjenesten kun i USA og Canada, men det er en blomstrende forretning, så måske den finder vej til Europa?

 

RELATEREDE ARTIKLER

Seneste

Populære

Airbnb for hunde

Hundeejere er sjældent glade, når de af den ene eller den anden grund er nødt til at forlade deres hunde i nogle dage. Hvis venner

Læs mere »