Ny app gør livet lettere for dig som hundeejer

Tryg Pote bliver tilpasset efter dine behov – uanset om du ejer en familiehund eller en jagthund, går op i hundetræning eller bare gerne vil finde en sød, privat hundepasser der kan hjælpe dig næste gang du skal på ferie.

Tryg Pote er den digitale og moderne udgave af det ringbind, du måske stadig har stående i kommoden dedikeret til alt dét, der handler om din hund. Nu har du bare mulighed for at få det ind i din smartphone.

HUNDEPROFIL

Du kan uploade din hunds stambog og registrere dens vacciner og forsikringer, så du altid har informationen lige ved hånden.

HUNDEPASNING

Med Tryg Pote i hånden kan du finde privat pasning eller luftning til din hund i dit nærområde. Alle passere er NemID-verificerede, så din hund er i trygge hænder. Du kan også selv oprette dig som hundelufter eller passer, hvis du har tid og kærlighed i overskud.

HUNDETRÆNING

Du kan kommunikere med både din instruktør og de andre på holdet, så du altid er med på hvad I skal til næste træning, og hvor I skal mødes. Tryg Pote indeholder hundetræningskurser udbudt af Danmarks Jægerforbund.

FORDELE OG TILBUD

Tryg Pote er lavet til alle, og kan bruges af alle, men hvis du har hundeforsikringer hos Tryg, kan du benytte dig af særlige fordele og tilbud. På den måde kan du spare penge på de ting, du alligevel skal købe for at holde poterne mætte, glade og velplejede – du får fx rabat på foder.

Har du brug for at få din hund passet? Eller overvejer du at begynde til hundetræning?

Billedet til venstre: Henrik Hove-Nielsen, Jagthundekonsulent fra Danmarks Jægerforbund… Billedet til højre: Kristine Louise, Jurist og hundepasser.

To af dem, der skaber grundlaget for, at Tryg Pote kan funger er en instruktør hos Danmarks Jægerforbund, der ser hundetræning som et vigtigt bidrag til det gode hundeliv, og en hundepasser, der ser en værdi i en platform uden gebyrer, men med tryghed og tillid, der kan sætte hende i kontakt med hundeejere i lokalområdet.

Hundepasning kræver tryghed og tillid

Kristine Louise Tvermoes er 25 år, jurist og bor i en lejlighed i indre København. Selvom hun ikke ejer en hund, bliver hun altså en vigtig del af Tryg Pote: Hun er nemlig en af dem, der passer andres hunde privat.

Kristine siger: ”Jeg tror, at både hundeejere og -passere i højere grad vil have tillid til en app som Tryg Pote end så mange andre, da man kender til Tryg og ved, hvor man kan henvende sig med spørgsmål mv.”

Tillid og tryghed er vigtige elementer når det handler om hunde, og træning er en forudsætning for at skabe dette. Du kan nu melde din hund til Danmarks Jægerforbunds kurser i hele landet via Tryg Pote. Der vil løbende være mulighed for, at se lektionsplaner så du ved hvad I skal til næste træning og du kan blandt andet få besked med det samme, hvis en træning er flyttet eller aflyst.

Hundetræning bidrager til gode, lange hundeliv

Henrik V. Hove-Nielsen, jagthundekonsulent fra Danmarks Jægerforbund siger
”Uanset hunderace, køn eller alder anbefaler jeg altid, at man går til træning med sin hund, således at hunden opnår et godt og langt liv, som en del af familien hvad enten det er som jagthund eller som familiehund. Uddannelse på hundens præmisser kræver indsigt og viden om hunden, og i Danmarks Jægerforbund tilbyder vi dette med udgangspunkt i, et godt forhold mellem hund og ejer.”

Uanset om du vil bruge Tryg Pote til at samle den information, der handler om din hund, om du har brug for en hundepasser, eller om du gerne vil i gang med træningen, så håber vi, at du får glæde af app´en.

RELATEREDE ARTIKLER

Seneste

Populære