OM VI MED HUND

Velkommen til Vi med Hund!

Vi med Hund er livsstilsmagasinet til alle, der har hund og er vild med det lige som os. Magasinet udkommer en gang om måneden og giver dig brugbar viden, inspiration og tips til livet med hund. I hvert nummer har vi interviews med hundeejere, også de kendte, der deler ud af deres erfaringer. Vi guider dig til træning, kost, sundhed og velvære for din hund. Du får inspiration til aktiviteter, shopping mm., og du har mulighed for at få svar på spørgsmål fra Vi med Hunds eksperter inden for adfærd og sundhed.
Her på vores hjemmeside deler vi bl.a. nyheder, tips & tricks, sjove historier og videoer samt viden om de mange forskellige hunderacer.

Hvem er vi?

Vi med Hund er Danmarks største hundemagasin til hundeejere. Vi er en lille redaktion, der holder til hos Nordjyske Magasiner på Nørre Voldgade i København, og fra hjertet midt i byen har vi tråde ude til mange dygtige samarbejdspartnere fra journalister og fotografer til adfærdseksperter og dyrlæger.
Vi med Hund vil gerne være en uundværlig del af den danske hundeejers hverdag, og vi gør os umage for at skabe et univers, der kan bidrage til en harmonisk hverdag og masser af glæde for både hund og ejer.

God læselyst
Kh redaktionen på Vi med Hund

Betingelser

Med Vi med Hunds ugentlige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere. Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun det nyhedsbrev, du her tilmelder dig, og ikke andet. Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.

You have Successfully Subscribed!