JULETILBUD

Vælg abonnement

3 NUMRE AF VI MED HUND - JULETILBUD - Kun 69 kr. inkl. porto.6 NUMRE AF VI MED HUND - JULETILBUD - Kun 119 kr. inkl. porto.

Abonnementet stopper automatisk efter levering 3 eller 6 magasiner.

Det første magasin bliver leveret til gavemodtageren i januar, forudsat at din bestilling er os i hænde senest fredag den 22. december kl. 12.00. De bestillinger, som kommer ind fredag den 22. december efter kl. 12.00 og til og med den 24. december vil blive oprettet så hurtigt som muligt.

Du vil med din ordrebekræftelse modtage et kort, som du kan printe ud og lægge under træet. På kortet er der plads til en personlig besked.

BEMÆRK: at du som betaler først vil modtage regningen omkring jul. Vi sender regningen til dig pr. mail.


BetalerModtager
Oplys hvor du ønsker, at vi skal levere magasinet samt kontaktoplysninger på modtager.

Jeg har læst og accepterer abonnementsbetingelserne.
Tilbuddet gælder kun for husstande, der ikke har haft abonnement på Vi med Hund de seneste 6 måneder. Bemærk, at tilbuddet kun er gældende for husstande i Danmark. Udsendelsen af magasinerne stopper automatisk efter 3 eller 6 magasiner, men vi giver modtageren et godt tilbud på at fortsætte abonnementet. Læs abonnementsbetingelserne.

Betingelser

Med Vi med Hunds ugentlige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere. Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun det nyhedsbrev, du her tilmelder dig, og ikke andet. Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.

You have Successfully Subscribed!